problematični ozljanin / Mrtav pijan uzrokovao kaos u trgovini, a zatim se opirao uhićenju: 'Ubit ću vas, polomit ću vam kosti!'

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL/Ilustracija

Policajci su iskazali da su se uputili prema automobilu, da je jedan vozio do policijske postaje, a da je drugi bio na zadnjem sjedištu s okrivljenikom te ga držao dok ih je vrijeđao

9.7.2018.
20:19
Ivo Čagalj/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv Ozljanina zbog prijetnje dvojici policajaca koji su ga došli uhititi jer je radio kaos u lokalnoj trgovini i pritom maltretirao trgovkinju. Sve to događalo se u predbožićno vrijeme prošle godine. Njegova obrana baš nije bila uvjerljiva, izuzev činjenice što je priznao je bio jako pijan, piše KAportal. 

"Okrivljenik navodi da se sjeća da im je rekao svašta, ali se ne sjeća točno što je sve rekao, a navodi da su ga uhvatili i da su tada pali u blato, da su mu stavili ruke na leđa i svezali mu ruke i ne sjeća se da je imao kontakt s jednim policajcem, ali navodi da je pio od ranog jutra, odnosno od 08.30 ujutro i da je bio baš jako pijan", stoji u izvješću Državnog odvjetništva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je okrivljeni odbio alkotestiranje, rekli su mu da će ga u protivnom morati uhititi i odvesti u policijsku postaju na zadržavanje, na što je on rekao da će ga oni uhititi jedino kad ga ulove te se dao u bijeg, nakon čega je policajac potrčao za njim i sustigao ga te ga srušio na pod jer je, navodi Tužiteljstvo, cijelo vrijeme pružao aktivni otpor, a zatim mu je policajac mobilizirao ruku na leđa dok je drugi kolega to napravio na drugoj ruci i stavio mu lisice.

Policajci su iskazali da su se uputili prema automobilu, da je jedan vozio do policijske postaje, a da je drugi bio na zadnjem sjedištu s okrivljenikom te ga držao, a da je on cijelo to vrijeme govorio da će ih ubiti, prebiti, polomiti im kosti, rekavši mu da zna da je iz Ogulina i da će ga naći čim izađe van.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo