vrdoljak neće dugo? /

Jedini logičan izbor za novog čelnika: Mrak Taritaš spremna preuzeti HNS

Image
Foto: Robert Anić/PIXSELL

Kako Zagreb.info doznaje od izvora bliskih vrhu HNS-a, jedini logičan izbor za novog čelnika je Mrak Taritaš koja je spremna za kandidaturu

5.6.2017.
10:57
Robert Anić/PIXSELL
VOYO logo

Pitanje je sata ili dana kada će predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak dati ostavku na čelnu funkciju u stranci pošto je razočaran što su ga svi prozvali zbog koalicije sa HDZ-om iako su svi sve znali. 

Druga je opcija koja se spominje da Vrdoljak ipak proba na predsjedništvu u utorak progurati odluku o koaliciji sa HDZ-om te ako ne dobije podršku svojih kolega, tek onda će dati ostavku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNS je, podsjetimo, poražen u Varaždinskoj županiji, u Dubrovniku, u Osječko baranjskoj županiji, a Anka Mrak Taritaš je izgubila u Zagrebu.

Nezadovoljni članovi krive ga za loše rezultate te traže njegovu ostavku kako se moglo sinoć čuti unutar stožera HNS-a. Iako se Vrdoljak pokušao opravdati tvrdnjom kako je koalicija s HDZ-om bila samo spin i da će predložiti da se u koaliciju ipak ne ide, kolege mu više ne vjeruju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, kako Zagreb.info doznaje od izvora bliskih vrhu HNS-a, jedini logičan izbor za novog čelnika je Mrak Taritaš koja je spremna za kandidaturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo