potpisi saborskih zastupnika / Mrak-Taritaš se pohvalila brojem potpisa za opoziv Darka Horvata: ‘Imamo 62 potpisa, dovoljno za dva opoziva’

Image
Foto: Pixsell

Brojni zastupnici potpisali su za opoziv ministra graditeljstva

28.1.2022.
16:41
Pixsell
VOYO logo

Saborska zastupnica Anka Mrak Taritaš na Facebooku je objavila fotografije na kojima se vide potpisi saborskih zastupnika koji se slažu kako bi ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat trebao dati ostavku zbog neuspjele obnove nakon potresa. Ukupno je prikupljeno 62 potpisa, što je, kako je napisala Mrak Taritaš ''dovoljno za dva opoziva''.

Prva na listi je upravo Anka Mrak Taritaš, a još neki od potpisnika su Dalija Orešković, Ivana Kekin, Dario Zurovec, Sabina Glasovac, Nikša Vukas, Stipo Mlinarić, Sandra Benčić, Peđa Grbin, Marin Miletić, Mirela Ahmetović, Vilim Matula i drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Prikupljeni potpisi za opoziv Horvata. Ima ih 62, dovoljno za dva opoziva'', napisala je saborska zastupnica na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Mrak Taritaš najavila je početkom siječnja pokretanje inicijative za smjenu ministra Horvata zbog neuspjele obnove nakon potresa, što podržava i veći dio oporbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo