Može banalnije? Premijerka posjetila misicu!

Možda joj je rekla: 'Draga, i ja sam nekoć bila prva pratilja Miss bazena u Lipiku, a gle me sad. Čeka te svijetla budućnost.

12.7.2011.
15:15
VOYO logo

Ta žena ili ima previše vremena ili ima izokrenute prioritete. Govorimo, dakako, o premijerki Jadranki Kosor.

Ona je u utorak u hotelu Westin posjetila novu Miss Universe Nataliju Pricu. Ovom prigodom, dakle prigodom te "bilaterale", Natalija Prica je premijerki poklonila staklenu statuu na kojoj je ugravirano "Miss Universe Hrvatske 2011. Jadranka Kosor". No, krasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez uvrede za gospođicu Pricu ili podcjenjivanja natjecanja u ljepoti, ali ne možemo ne primijetiti da se situacija kad premijerka ide 'na noge' misici, a ne obrnuto ne može doživjeti kao potez dostojan državnika.

Kako, naprimjer, vremena nije imala za delegaciju Amnesty Internationala kad je u prosincu došla govoriti o ratnim zločinima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijerki bliske teme

Pretpostavljamo da te teme možda jesu dostojne pažnje državnika ili državnice, ali da premijerka ne preferira o tome razmišljati niti govoriti pa se radije druži s pobjednicama u izborima ljepote koje organizira Milan Šećković.

Možda osjeća veću solidarnost i bliskost s misicama nego žrtvama Tomislava Merčepa? Možda je gospođici Prici objasnila svoj posjet riječima: "Draga, i ja sam nekoć bila prva pratilja Miss bazena u Lipiku, a gle me sad. Čeka te svijetla budućnost."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što god da joj je rekla, ne jenjava zaprepaštenje da nam premijerka ide 'na noge' misici.

Vezani članci:

arti-201101140337006 arti-201011030088006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo