PRIJE PREDAJE LISTA / Mostovci zapjevali s građanima: 'Da te mogu pismom zvati', glas pustili Grmoja i Raspudić

Prije nego što su stigli na Markov trg gdje će predati izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu, članovi Mosta i Hrvatskih suverenista zastali su na glavnom zagrebačkom trgu gdje su zapjevali s građanima

26.3.2024.
16:54
VOYO logo

Nakon što su predstavili nositelje izbornih lista na parlamentarnim izborima 17. travnja, članovi Mosta i Hrvatskih suverenista predaju liste Državnom izbornom povjerenstvu (DIP). Prije nego što su stigli na Markov trg, zastali su na glavnom zagrebačkom trgu gdje su zapjevali s građanima.

Trgom bana Josipa Jelačića orilo se "Da te mogu pismom zvati", a glas je pustio kandidat za premijera Nikola Grmoja. S građanima je zapjevao i Nino Raspudić dok su se vijorile hrvatske zastave oko njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Danas.hr
Image
Foto: Danas.hr

Mostovci i Suverenisti će s Trga krenuti Radićevom ulicom preko Kamenitih vrata do Markovog trga gdje će predati izborne liste.

"Mi smo predstavili kao politička stranka konkretan program. Prvi predajemo svoje liste. Pokazujemo da smo politička snaga koja vodi brigu i o staroj dijaspori, o našim Hrvatima u BiH. Nama kampanja ne treba, činjenica da smo bili na strani građana, to je dovoljno", poručio je ranije Grmoja koji će biti nositelj u šestoj izbornoj jedinici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Danas.hr
Image
Foto: Danas.hr

Nositeljica u prvoj izbornoj jedinici bit će Marija Selak Raspudić, a nositelj u drugoj Nino Raspudić.

Treću će nositi Željko Sačić, četvrtu Josip Skočibušić, u petoj će nositelj biti Marijan Pavliček. Prvi na listi u sedmoj jedinici bit će Zvonimir Troskot, u osmoj Marin Miletić, u devetoj Miro Bulj, u desetoj Božo Petrov, a u 11. izbornoj jedinici Hrvatska republikanska stranka iz BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Most i partneri predstavljaju nositelje izbornih lista

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo