ZADNJA ŠANSA ZA SPAS VLADE? / Most postavio novi ultimatum HDZ-u: 'Ili se odreknite Karamarka ili ćemo se prikloniti SDP-u!'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Pouzdani izvori tvrde da se Mostovci ne boje novih izbora. Štoviše, uvjereni su da će birači znati cijeniti njihovu borbu za boljom i pravednijom vlašću

11.6.2016.
21:34
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Dvanaest saborskih zastupnika Mosta postavilo je ultimatum HDZ-u - ili će se do utorka odreći Tomislava Karamarka kao prvog potpredsjednika Vlade ili će toga dana u podne potpisati zahtjev SDP-a za raspuštenjem Sabora.

Ovu informaciju doznala je Slobodna Dalmacija iz pouzdanih izvora koji tvrde da se Mostovci ne boje novih izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štoviše, uvjereni su da će birači znati cijeniti njihovu borbu za boljom i pravednijom vlašću.

Danas smo u RTL-u Danas doznali i da Most ni pod koju cijenu neće podržati HDZ-ov prijedlog da novi mandatar bude aktualni ministar financija Zdravko Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Most u ovoj Vladi podržava Oreškovića. On je bio prijedlog HDZ-a, mi smo prihvatili i ostvarili jako dobru suradnju. Vidljivi su i rezultati te suradnje. I dalje stojimo na toj poziciji. Ne idemo trgovati, ne idemo u preslagivanja. Što se nas tiče, bilo koja opcija, pa i ova s Marićem, definitivno nije prihvatljiva", rekao nam je ministar gospodarstva Tomislav Panenić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo