JESTE LI ČULI OVO? / Mojmira razvalila komentarom o obveznicama: 'Priču su sveli na priglupe šale, a sve su mogli ovako iskomunicirati - puno više građana bi ih upisalo'

Umjesto za konkretne i jasne ciljeve, Vlada je objasnila da će novac iskoristiti za refinanciranje starih dugova, što je privlačno otprilike kao Pozijeva shema, rekla je Mojmira

2.3.2023.
23:24
VOYO logo

Urednica RTL Direkta Mojmira Pastorčić u emisiji u četvrtak navečer je komentirala informaciju da su građani upisali 1,3 milijarde eura narodnih obveznica.

"A zamislite sad ovo. Da vam je netko iz Vlade prije tjedan dana rekao: Uložite u narodne obveznice, pomozite nam da obnovimo oronule pruge, da kupimo moderne vlakove, da izgradimo vrtiće, da moderniziramo bolnice i vratit će vam se s kamatama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa stopostotnom sigurnošću vam mogu reći da bi narodne obveznice kupilo više od 43.000 građana i da bi država skupila više od 1,3 milijarde eura koliko je skupila. Jer, cijelu su priču loše iskomunicirali.

Umjesto za konkretne i jasne ciljeve, Vlada je objasnila da će novce iskoristiti za refinanciranje starih dugova, što je privlačno otprilike kao Pozijeva shema", rekla je Mojmira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli komentar pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo