Mladići poginuli dan prije primitka prve plaće

1.4.2011.
20:53
VOYO logo

Dino Miliša (21), Zlatko Lovrić (19) i Dino Lovrić (18) poginuli su u Golfu koji je bio smrskan do neprepoznatljivosti nakon pada u provaliju duboku 15-tak metara.

Tuga njihovih obitelji prenijela se na šokirane mještane Rogoznice i Primoštena, dviju poznatih turističkih destinacija, te su općinska vijeća istih na paralelnim sjednicama, subotu i vrijeme sahrane stradalih mladića, proglasili kao dan žalosti, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladići su se kobnog popodneva iz Rogoznice i Primoštena zaputili u Šibenik, navodno na dogovor jednog od njih s profesorima s kojima je trebao utanačiti datum i vrijeme polaganja ispita praktične nastave koju je obavljao u servisnoj radionici nautičke Marine Kremik gdje su mu radne kolege ujedno bili stradali prijatelji, te su svi zajedno slijedećeg dana očekivali isplatu plaće.

Vozač Golfa Dino Miliša izgubio je nadzor nad vozilom u oštrom i dugom lijevom zavoju, prešao u suprotnu traku, probio zaštitnu ogradu te sletio u provaliju, a niti jedan od trojice mladića nije preživio strašan pad. Ostali su zarobljeni u hrpi neprepoznatljivog automobilskog lima. Golf se sprešao na visinu od nekih 30 centimetara!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva trojica mladića potječu iz skromnih radničkih obitelji. Bili su na pragu života s odnedavnim zaposlenjem kojemu su se veselili, poglavito prvoj zarađenoj plaći koju nažalost nisu podignuli.

Vezani članak:

arti-201103310727006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo