pozvao i ostale da mu se pridruže /

Mladić koji je izvrijeđao Bandića najavio svoj 'pohod': 'Idem se ispred stožera derat da je on lopov!'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Nakon što je Bandić održao pobjednički govor, sve su oči bile uprte u I.K.-a, koji je novog-starog gradonačelnika gromoglasno nazvao lopovom

5.6.2017.
11:15
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Milan Bandić pobijedio na lokalnim izborima i održao pobjednički govor, fokus se s novog-starog gradonačelnika prebacio na mladića koji je kroz tišinu zaurlao: "Lopove, vrati 18 milijuna kuna!", nakon čega su ga uzjapureni zaštitari ispratili van uz pitanja "Kako si ušao, tko te pustio unutra!?".

Zanimljivo je da je I. K. svoj potez najavio na osobnom Twitter profilu, jasno kazavši: "Idem se ispred Bandićevog stožera derat da je on lopov, ako mi se netko želi pridružiti, slobodno." Najavljeno je, na očigled svih, i ispunio, a javnost je ostala podijeljena - dok mu jedni taj potez zamjeraju, drugi ga hvale i šalju poruke potpore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I. K. je prije toga na svom Twitteru "opleo" i po Vrdoljaku i Sandri Švaljek: "Hvala Ivanu Vrdoljaku i Sandri Švaljek na još par godina Bandića. Glasači će im to zapamtiti", time jasno pokazavši što misli o (zasad još uvijek aktualnom) čelniku HNS-a i nezavisnoj kandidatkinji za gradonačelnicu koja nije uspjela ući u drugi krug lokalnih izbora.

Image
Foto: Twitter/screenshot

Kakvo je vaše stajalište? Podržavate li ili osuđujete njegov čin?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo