poput scene iz komedije / Mladić pretjerao na tulumu pa mrtav pijan promašio stan i legao u krevet 'poznatom' osječkom policajcu

Image

Uljeza su u obiteljskom prostoru prvo vidjela djeca koja su se bojala samostalno reagirati

12.12.2016.
14:08
VOYO logo

Osječki policajac Darko Prgomet u subotu je došao iz noćne smjene dežurstva i odmah zaspao, no nekoliko sati kasnije probudila ga je šokirana supruga kojoj nije bilo jasno što pored njega u krevetu radi muškarac u donjem rublju, piše Jutarnji.hr. 

No, ništa nije bilo jasno ni Prgometu, pošto je u krevet legao sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispostavilo se da je mladić bio na tulumu u istom ulazu u kojem stanuje obitelj Prgomet. U jednom je trenutku izašao iz stana u kojem je tulumario, a kada se htio vratiti promašio je vrata, pa ušao u otključan stan Prgometovih i zaspao kraj usnulog Prgometa. 

Uljeza su u obiteljskom prostoru prvo vidjela djeca koja su se bojala samostalno reagirati, pa su nazvala majku koja radi u obližnjem kafiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mladić je bio na tulumu u toj zgradi. U nekom trenutku je izašao iz stana i iz zgrade, a kada se vraćao, promašio je vrata stana u kojem se održavao tulum i ušao u prvi otključani stan. Kada je u njemu vidio krevet, jednostavno je legao spavati", rekli su iz PU osječko-baranjske za Jutarnji

Podsjetimo usput za one koji ne znaju, Prgomet je policajac kojeg je 'proslavio' slučaj otprije godinu dana, kada je nasilno priveo jednu Osječanku jer je prešla preko ceste unatoč crvenom svjetlu na semaforu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo