Još jednom pojasnio / Ministar se oglasio i na Facebooku: 'Nakon toga svega dođe ti netko da se izruguje'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Damir Krstičević pokušao je novinarima u Saboru objasniti svoj ispad, a kasnije je isto objavio na svojem facebook profilu

16.1.2019.
20:00
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Buran početak zasjedanja Şabora u 2019. bio je čak dva puta na rubu incidenta.  Počelo je s ispadom ministra obrane Damira Krstičevića, a završilo nadomak fizičkog obračuna premijera sa zastupnikom Mosta. Ministra obrane oporba je od jutra u Saboru provocirala zbog propale nabave borbenih aviona, pa je bivši vojnik izgubio kontrolu. Doslovno je istrgnuo iz ruku maketu američkog zrakoplova koju mu je pokušao uručiti SDP-ovac Franko Vidović i bacio je na pod. 

Potpredsjednik Vlade Damir Krstičević pokušao je novinarima u Saboru objasniti svoj ispad, a kasnije je isto objavio na svojem facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene nije legitimno da mi se donosi i uručuje maketa. To nije sportski, tako se ne radi sa vojnikom, ja sam ratnik i bivši vojnik, ja to ne bih nikad napravio. Ne bih nikad donio SDP-u maketu MiG-a 21. Ja sam ratni general i sada sam ministar obrane. Što se tiče ovog projekta, učinio sam sve. Dvije godine smo vrlo intenzivno vodili projekt i sve smo učinili da Hrvatska vojska dobije avion koji zaslužuje. I sad, nakon toga svega dođe ti netko da se izruguje. Jedna izgubljena bitka ne znači izgubljen rat. Vidjeli ste i u našoj operaciji Oluja, da bi pobijedili u Oluji trebalo je napraviti prethodno jako puno operacija Hrvatske vojske. To je stav i karakter hrvatskog vojnika", poručio je Krstičević. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo