narušeni odnosi / Milijunske dubioze i politički potresi: nakon višemjesečnih sukoba smijenjena HDZ-ova ravnateljica bolnice

Image
Foto: Dragutin Santosi/PIXSELL

Sukob je izbio na površinu nakon što je župan Andrović javno pozvao poznatog zagrebačkog neurokirurga dr. Josipa Paladina da dođe raditi u virovitičku bolnicu

10.5.2018.
14:13
Dragutin Santosi/PIXSELL
VOYO logo

Mirjana Peček, utjecajna članica koprivničkog HDZ-a, smijenjena je s funkcije ravnateljice Opće bolnice u Virovitici, neslužbeno je potvrđeno za Podravski.hr iz stranačkih i bolničkih izvora. Vršiteljicom dužnosti do okončanja natječaja za izbor novog čelnika imenovana je dr. Edita Smiljanić, šefica pedijatrije i dosadašanja zamjenica ravnateljice.

Naime, navodno je to epilog višemjesečnog sukoba ravnateljice i HDZ-ova župana Igora Androvića, koji je Pečekovu javno prozivao zbog milijunskih dubioza i narušenih međuljudskih odnosa u bolnici. Sukob je izbio na površinu nakon što je župan Andrović javno pozvao poznatog zagrebačkog neurokirurga dr. Josipa Paladina da dođe raditi u virovitičku bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je zapravo u pozadini smjene virovitičke ravnateljice zasad je teško dokučiti. No, s obzirom da su je tamošnji HDZ-ovi dužnosnici donedavno hvalili na sva zvona, teško se oteti dojmu da je odlazak Mirjane Peček kao, uostalom, i dolazak zapravo stvar poremećenih političkih odnosa u tamošnjem HDZ-u, piše Podravski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo