SMIRIVANJE STRASTI /

Milijan Brkić: Idemo dalje... Brinuti se o problemima građana i rješavati probleme u državi

'Mislim da ćemo promjeniti negativne trendove', smatra Milijan Brkić

17.7.2019.
21:54
VOYO logo
Image

Dobitnici Plenkovićeve kadrovske križaljke: Pogledajte tko su novi ministri

Image

Dobitnici Plenkovićeve kadrovske križaljke: Pogledajte tko su novi ministri

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić rekao je da su Predsjedništvo i Nacionalno vijeće jednoglasno podržali predložena imena novih ministara istaknuvši kako idu dalje brinuti se o problemima građana i rješavati probleme u državi.

"Predsjedništvo i Nacionalno vijeće donijeli su odluku i jednoglasno su je svi podržali. Idemo dalje brinuti se o problemima građana i rješavati probleme koje imamo u državi", rekao je Brkić novinarima nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarski upit kako će javnost reagirati s obzirom na to da se radi o ljudima koji nisu poznati u stranci, odgovorio je da će vidjeti kako će javnost reagirati na to te da osobno misli  "da ćemo promjeniti negativne trendove i da ćemo se početi baviti rješavanjem problema, za što nas je narod i izabrao".

Nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede TomislavTolušić potvrdio je da je jedan od smijenjenih ministara, a iz Vlade odlaze i ministrice Gabrijela Žalac i Nada Murganić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tolušić je izjavio da će njegova nasljednica, dosadašnja državna tajnica Marija Vučković nastaviti "isti ili još bolji posao". Murganić je rekla kako je mirno prihvatila odluku premijera Andreja Plenkovića da bude dio rekonstrukcije Vlade, a nada se da će njezin odlazak dati šansu za nova rješenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo