o vrućoj temi /

Milanović: 'Trivijalnu raspravu započele su logičarke iz udruge B.a.B.e., a da ih nitko nije ni spomenuo, niti p(r)ozvao'

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

'Holivudske dive nisu nikakav uzor, nego svijet izvan svijeta, svijet za sebe', napisao je

8.2.2021.
14:45
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Ne smiruje se polemika nakon što je predsjednik Zoran Milanović izjavio da svjedočanstva zlostavljanih glumica ne vidi kao nešto što bi ga trebalo zanimati. Podsjećamo rekao je: "Kada o tome zapomažu glumice koje iz kreveta ne izlaze za manje od pet milijuna dolara, to baš ne vidim kao nešto čime bi se trebao zanimati. Kada to rade žene koje su zaposlenice, službenice, majke ili mlađe kolegice u akademiji, to je problem. Jer znamo kako se u tim sustavima napreduje, to su sustavi u kojima se puno radi i malo zarađuje. Nije isto ako je netko razmažena zvijezda pa se nakon 30 godina sjetio nekih stvari nakon što mu je bankovni račun prsnuo kao jodna voda u Sisku ili to radi i govori neka djevojka ili žena koja pokušava probiti svoj put do svoje sretne zvijezde po istim pravilima kao i muškarci, a to ne može jer je nekakav… da ne kažem što, kinji i maltretira godinama", rekao je predsjednik.

Image
o seksualnom zlostavljanju /

Sarnavka odgovorila Milanoviću: 'Predsjednik ne razumije problem rodno uvjetovanog nasilja'

Image
o seksualnom zlostavljanju /

Sarnavka odgovorila Milanoviću: 'Predsjednik ne razumije problem rodno uvjetovanog nasilja'

Nakon toga iz udruge B.A.B.E. poručili su mu da ga treba biti sram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ni nakon toga nije stala rasprava o njegovoj izjavi, a predsjednik je danas na svom Facebook profilu ponovno napisao o toj temi:

"Trivijalnu raspravu započele su logičarke iz udruge B.a.B.e., a da ih nitko nije ni spomenuo, niti p(r)ozvao. I sada se odjednom ograđuju, neće se upuštati u rasprave nego će i dalje predano djelovati kao punomoćnici Ume Thurman i braniti čast ostalih 'zvijezda'. By the way, Uma Thurman je veličanstvena glumica, vrhunski plaćena glumica pa i onda kada je bila uznemiravana. Uznemiravaju uvijek oni koji su statusno, socijalno i financijski, dakle klasno u tom trenutku nadmoćni. Holivudske dive nisu nikakav uzor, nego svijet izvan svijeta, svijet za sebe", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo