Milanović poručio: 'Imam za vas ekskluzivnu informaciju'

''O ukusima se ne raspravlja, ali uvijek se sve vraća na dojam'', poručio je Zoran Milanović na konvenciji Foruma mladih SDP-a u Topuskom.

5.7.2014.
13:19
VOYO logo

Premijer se obratio mladima među kojima su bili i članovi riječkog SDP-a koji su ga napali na Facebooku nakon posljednje poplave poplavljenim područjima gdje je premijer jednoj od mještanka rekao kako je njemu prošle godine u kući puknula cijev.

Oni su odbili stati pred kamere, ali su se ispričali na Facebooku navodeći kako su pogriješili sa svojim istupom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ove četiri godine su početak priče o promjeni ove zemlje. Tu očekujem vašu pomoć i povjerenje iako ponekad mislite da radimo krivo. Ne morate se stidjeti što je netko SDP-ovac. Griješimo, i imam ekskluzivnu informaciju, grešaka će biti još'', rekao im je premijer, piše Dnevnik.hr.

Optužuje me da sam hladan i bez emocija, ali...

''Što će biti ako se ekipa nakon jedne duhovne obnove vrati na vlast. Njih zanima jedino novac. Prodaju stalno iste priče i prodaju politiku za opustošenje. Optužuje me se da sam hladan i bez emocija, ali ovo su emocije. Čuvajte se, birajte riječi, budite katkad i izravni, ali ne osorni. Trebamo vašu podršku i vjerujte svojoj Vladi'', poručio je mladima predsjednik SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo