'čestitam od srca' / Milanović neće na doček Vatrenih! Ali će ih sve odlikovati prilikom idućeg prvog okupljanja

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

' Od početka do kraja prvenstva pokazali ste da Hrvatska ima reprezentaciju s karakterom, znanjem i snagom koja nikada ne odustaje. Reprezentaciju koja se lavovski borila do zadnje utakmice i koja je zaslužila biti na postolju', poručio je predsjednik Milanović

18.12.2022.
17:21
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Vatreni uskoro stižu u Zagreb, a osim tisuća građana koji će ih dočekati, čekat će i ih i premijer Plenković te brojni ministri. No, predsjednik Milanović ipak neće biti na dočeku.

Iz Ureda predsjednika poručeno je da će predsjednik Zoran Milanović primiti i odlikovati članove hrvatske nogometne reprezentacije prilikom prvog njihovog idućeg okupljanja. Poručio je da neće na doček uz poruku: "Večeras je njihova fešta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na velikoj bronci čestitao im je na Twitteru.

"Čestitam od srca hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na osvojenoj brončanoj medalji na Svjetskom nogometnog prvenstvu u Kataru. Od početka do kraja prvenstva pokazali ste da Hrvatska ima reprezentaciju s karakterom, znanjem i snagom koja nikada ne odustaje. Reprezentaciju koja se lavovski borila do zadnje utakmice i koja je zaslužila biti na postolju", napisao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo