MILANKA OPAČIĆ: / 'Karamarko je želio prikriti ono što sada polako izlazi iz njihovih redova'

Image
Foto: screenshot

Potpredsjednica SDP-a Milanka Opačić komentirala je u Dnevniku televizije N1 današnja zbivanja u Saboru, kada vladajuća većina (opet) nije imala kvorum.

13.5.2016.
19:24
screenshot
VOYO logo

Na pitanje do kada se može ovako raditi te kako su iz SDP-a željeli pokazati da ne postoji većina u parlamentu kazala je: "Nismo mi ništa pokazali nego je pokazala većina da nema stabilnu većinu u parlamentu. Nemaju većinu ni u Vladi ni u parlamentu".

Image
MILANOVIĆ U NAPADU: /

'Spremni smo u svakom trenutku preuzeti odgovornost za zemlju'

Image
MILANOVIĆ U NAPADU: /

'Spremni smo u svakom trenutku preuzeti odgovornost za zemlju'

Nisu problem ostavke, već nefunkcioniranje

Istaknula je kako nisu problem ostavke u Klubu zastupnika HDZ-a, već to to ništa ne funkcionira, a što će građani vrlo brzo osjetiti. Na pitanje pokazuje li činjenica da su svi mostovci došli u Sabor kako im je ipak stalo da vladajuća većina opstane, odgovorila je kratko: "Da, jer većina njih nikad neće više biti u parlamentu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je SDP najavio da će tražiti interpelaciju i ostavku Tomislava Karamarka zbog povezanosti s lobistom MOL-a Josipom Petrovićem, Opačić je kazala i kako su pri kraju s prikupljanjem potpisa. "Sada je vidljivo zašto mu je stalo da zavlada represivnim aparatom. Zato da prikrije ono što polako izlazi iz njihovih redova. To su ovi ugovori objavljeni prije dva dana i svjedočenje Joze Petrovića."

Sve o aferi vezanoj uz Karamarkovu suprugu Anu, čija je tvrtka surađivala s MOL-ovim lobistom Petrovićem, možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer je pokleknuo pred Karamarkom

Na činjenicu kako je premijer kazao da će on nastaviti pregovore s MOL-om kazala je da je izgleda pokleknuo pred Karamarkom. "Prije dva tjedna Karmamarko je rekao da treba izaći iz arbitraže i tada ju je branio, ali jučer je rekao da ide u direktne pregovore. Mi smatramo da je to loše, ali odgovornost je na njima."

Istaknula je kako SDP želi prijevremene izbore jer ova Vlada ništa ne radi. "Ona razara ono što smo mi radili 4 godine. Mi bismo lako mogli nastaviti tamo gdje smo stali. Ako ova Vlada ovako nastavi raditi s odlukama na telefonskim sjednicama, to neće biti dobro za državu i bilo bi poštenije ići na nove izbore."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo