NA TRGU PRIJE NJIH / Milan Bandić preduhitrio HDZ i SDP

Image

Milan Bandić imat će prednost u predizbornoj kampanji pred SDP-om i HDZ-om za korištenje pozornice 1. prosinca navečer na Trgu bana Jelačića jer je prvi predao zahtjev povjerenstvu za davanje u zakup i na korištenje javnih površina u Zagrebu-

18.11.2011.
17:56
VOYO logo

Nezavisni kandidat Milan Bandić imat će prednost u predizbornoj kampanji pred SDP-om i HDZ-om za korištenje pozornice 1. prosinca navečer na Trgu bana Jelačića jer je prvi predao zahtjev povjerenstvu za davanje u zakup i na korištenje javnih površina i dijelova neizgrađena građevnog zemljišta u Zagrebu.

U priopćenju s današnje sjednice stoji da je povjerenstvo 30. rujna zaprimilo zahtjev nezavisnog kandidata Milana Bandića. Zatim su, 4. listopada, zaprimili zahtjev Socijaldemokratske partije Hrvatske (Gradske organizacije SDP-a), a 14. listopada zahtjev Hrvatske demokratske zajednice (HDZ-a grada Zagreba).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povjerenstvo je, u skladu s dosadašnjom praksom, odredilo raspored korištenja pozornice po datumu zaprimanja zahtjeva", stoji u priopćenju povjerenstva.

Napominje se da je uvid u dokumentaciju kojom se ravnalo povjerenstvo u utvrđivanju redoslijeda korištenja pozornice na Trgu bana Jelačića moguće obaviti u uredovno vrijeme u gradskoj upravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo