Trofejni sportaši /

Mihovil Španja i Damir Martin nisu očekivali ovakve izazove u prvoj emisiji podcasta 'Na entu'

Image
Foto: Dorian Kljun

Mario Petreković ugostio trofejne hrvatske sportaše

6.5.2021.
10:13
Dorian Kljun
VOYO logo

U novoj ulozi voditelja (ne)sportskog podcasta Mario Petreković ugostio je Damira Martina i Mihovila Španju, trofejne hrvatske sportaše, koji su umjesto ugodnog razgovora o svojim sportskim uspjesima, s Petrekovićem vrijeme proveli većinom uz guljenje krumpira, pjevanje, crtanje i vraćanje u školske klupe kroz ispunjavanje nesportskog leksikona. 

Sve to možete pogledati u prvoj epizodi novog podcast serijala "Na entu s Marijem Petrekovićem" koji će svake subote u 17 sati ugostiti po jednog olimpijskog i paraolimpijskog sportaša/icu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U premijernoj epizodi koja je emitirana ove subote gostovali su Damir Martin, dvostruki osvajač olimpijskog srebra u veslanju i Mihovila Španja, četverostruki osvajač paraolimpijske medalje u plivanju.


Osim njih dvojice u prvoj sezoni je najavljeno i gostovanje niza drugih uglednih olimpijaca i paraolimpijaca kao što su Sandra Perković, Josip Glasnović, Anđela Mužinić, Barbara Matić, Branimir Budetić, Sandra Paović, Tonči Stipanović itd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podcast je pokrenut kroz suradnju Allianza Hrvatska s Hrvatskim olimpijskim odborom i Hrvatskim paraolimpijskim odborom, koji su Mariju predložili da u nedostatku sportskih natjecanja u 2020. sportašima pruži novu vrstu sportskih i nesportskih izazova. 

"Izrazito nam je drago što smo uspjeli pronaći sinergiju između olimpijskog i paraolimpijskog svijeta i gledateljima omogućili jedan novi sadržaj koji će ih, siguran sam, oduševiti. Radujemo se što ćemo kao pokrovitelj sportskog ekosustava u ovo iznimno teško doba ponuditi dašak opuštanja i smijeha i uvid u svijet iznimnih hrvatskih sportašica i sportaša", izjavila je Vanja Bzik iz Korporativnih komunikacija Allianz Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo