Stanari ogorčeni /

Metak iz streljane usred naselja probio prozor obiteljske kuće: 'Prošao sam to u ratu, zar moram opet?!'

Image
Foto: Facebook/Streljački klub Zadar

Za vrijeme dok se, na svu sreću, podstanarka nije nalazila u stanu, nekretnina koja je u vlasništvu Snježane Maksimović "napadnuta" je metkom iz obližnje streljane

11.10.2017.
13:44
Facebook/Streljački klub Zadar
VOYO logo

Nakon što je pronašla zrno na podu u potkrovlju Snježana je nazvala policiju, koja je utvrdila da je riječ o zrnu kalibra devet milimetara. Probijeno je duplo staklo prozora, a oštećene su i grilje, donosi Slobodna Dalmacija.

Incident je uzrokovan iz streljanje Mocire, doma Streljačkog kluba Zadar. Zanimljivo, događaj je to koji se zbio prije 12 godina, ali tek prije koji dan Snježana Maksimović je dobila citirani policijski zapisnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Streljana i dalje radi iako već godinama ometa normalan život okolnih stanara, pogotovo od kad se počelo pucati većim kalibrima o čemu smo u zadnje vrijeme u nekoliko navrata pisali.

"Ja sam trebala u to vrijeme tužiti streljanu, ali mi je tada preminuo suprug pa mi nije bilo ni do čega", prisjeća se Snježana, otkrivajući svakodnevnu buku i opasnost koje vrebaju iz streljanje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad počne gađanje, to traje po cijeli dan. Samo čujete "bam, bam..." Ipak se streljana nalazi usred naselja i mislim da joj ovdje više nije primjereno mjesto", kazala je za Slobodnu Dalmaciju.

Pucnjavu teško izdržava i Ive Pedić, koji je situaciju usporedio s onom za vrijeme Domovinskog rata. "Prošao sam to u ratu, zar sad moram proživljavati opet istu stvar", pita se građanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo