Mesić: Osuđujem objavu Pukanićevih SMS-ova!

'Nedopustivo je da se u u dokaznom materijalu našlo nešto što nema veze sa sudskim slučajem. Na ovaj je način došlo do dodatnog kažnjavanja žrtava', kazao je, pak, Ostojić.

25.3.2010.
15:40
VOYO logo

Bivši predsjednik Stjepan Mesić, ujedno i bliski prijatelj preminulog Ive Pukanića te jedini predstavnik državnog vrha koji se pojavio na njegovom sprovodu, izjavio je danas kako objavu njegove privatne korespondencije smatra nedopustivom, piše Večernji list.

"Za mene je objavljivanje privatnih SMS-poruka pokojnog Ive Pukanića nedopustivo. To je za svaku osudu", kazao je Mesić komentirajući objavljivanje SMS-poruka koje je Ivo Pukanić u mjesecima prije atentata na njega razmjenjivao s mnogim političarima i kolegama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranko Ostojić, predsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, izjavio je kako bi trebalo proučiti što kazneni zakon kaže o curenju ovakvih informacija i njihovoj objavi.

"Ići ćemo, ako treba, i s izmjenama zakona da se takva stvar ograniči zbog zaštite građanskih prava. Nedopustivo je da se u dokaznom materijalu našlo nešto što nema veze sa sudskim slučajem. Na ovaj je način došlo do dodatnog kažnjavanja žrtava", poručio je Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201003250456006 arti-201003240701006 arti-201003230754006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo