nakon molitvenog susreta / Među privedenima s Trga i dva strana državljana: 'Pružali su otpor i odbijali slijediti naredbe policije'

Image
Foto: Igor Soban/Pixsell

Ova dvojica pojedinaca su odvedena u policijske prostorije radi detaljnog istraživanja svih okolnosti. Prema dosadašnjim informacijama, nije potvrđeno da su ovi pojedinci sudjelovali u ranije prijavljenim prosvjedima na istoj lokaciji

3.2.2024.
11:48
Igor Soban/Pixsell
VOYO logo

U ranim jutarnjim satima na Trgu bana Josipa Jelačića, policajci Policijske uprave zagrebačke priveli su dvojicu stranih državljana iz Francuske i Austrije koji su pružali aktivni otpor i odbijali slijediti naredbe policije.

Ova dvojica pojedinaca su odvedena u policijske prostorije radi detaljnog istraživanja svih okolnosti. Prema dosadašnjim informacijama, nije potvrđeno da su ovi pojedinci sudjelovali u ranije prijavljenim prosvjedima na istoj lokaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, kad je završilo molitveno okupljanje na Jelačićevu trgu, došlo je i do naguravanja i tuče, no nije jasno tko je prvi krenuo. Intervenirala je i policija, a odvedeno je nekoliko prosvjednika. Na Trg je navodno došla i Hitna pomoć, ali zbog starijeg muškarca kojem je pozlilo.

POGLEDAJTE VIDEO: Mnogi Riječani osudili molitelje: 'Za njihovu ideju nema mjesta u Rijeci ni u društvu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo