rođendanske čestitke /

Međimursko veleučilište proslavilo osmi rođendan

Image

Danas je u Međimurskom veleučilištu u Čakovcu bilo izuzetno svečano. U sklopu Dana Međimurske županije ova visokoškolska ustanova proslavila je osmi rođendan kojem su čestitari bili uglednici iz političkog, gospodarskog, kulturnog i vjerskog života Međimurske županije i onih preko županijskih granica.

25.4.2016.
13:38
VOYO logo

Od velikog broja koje je u nastupnom govoru pozdravila dekanica dr.sc. Nevenka Breslauer, prof.v.š. izdvojit ćemo Darka Horvata, ministra obrtništva i poduzetništva u Vladi RH, dožupanicu Sandru Herman i rektora Sveučilišta Sjever Marina Milkovića. U svečanost su nas državnom himnom i himnom „akademaca“ uveli članovi Vokalne skupine Zrinski iz Strahoninca pod vodstvom Gorana Šafarića. Oni su dali obol i 'ležernom' dijelu svečanosti.

Dožupanica Herman je u pozdravnom govoru istaknula nužnost povezivanja obrazovanja i gospodarstva čime možemo napraviti prosperitet i daljnji razvoj lijepog nam Međimurja. – Na tome upravo i radimo jer Međimurska županija Veleučilištu i ostalim institucijama daje punu podršku što vidite iz ovoga kompleksa koji očigledno raste, u njega je uloženo mnogo novaca kojeg ćemo ulagati i dalje - istaknula je Herman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je dodala: - Znamo da je Međimurje destinacija poželjna za život želim i vjerujem kako će Međimurje biti i poželjna destinacija za studiranje. Poželjela je da sadašnji studenti postanu partneri MŽ-i u realizaciji ne malih projekata.

Više pročitajte na portalu eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo