ispitivanje vodonepropusnosti / Međimurske vode osnovale laboratorij za ispitivanje hidrotehničkih objekata

Image
Foto: Međimurske vode

Laboratorij je ustrojen prema zahtjevima norme HRN EN ISO 17025:2007, za što je i akreditiran kod Hrvatske akreditacijske agencije dana 3.3. 2016 godine.

11.3.2016.
13:10
Međimurske vode
VOYO logo

Međimurske vode d.o.o. osnovale su vlastiti laboratorij za ispitivanje funkcionalnosti, strukturalne stabilnosti te vodonepropusnosti cjevovoda i hitrotehničkih objekata, kao logičan slijed dosadašnjih aktivnosti na poslovima čišćenja i održavanja sustava odvodnje budući da se ispitivanje vodonepropusnosti mora obavljati kontinuirano i u rokovima sukladno odredbama Pravilnika o tehničkim zahtjevima za građevine odvodnje otpadnih voda, kao i rokovima obavezne kontrole ispravnosti građevina odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda.

'U skladu s vizijom tvrtke da budemo predvodnik po kvaliteti pružene usluge u javnoj vodoopskrbi, odvodnji i pročišćavanju otpadnih voda na zadovoljstvo naših korisnika, smatrali smo svrsihodnim i ekonomski opravdanim da ispitivanje vodonepropusnosti obavljamo sami kao javni isporučitelj vodnih usluga', rekli su iz Međimurskih voda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo