čini se da ipak nije napustio bih / Mediji pišu da je Mamić pobjegao iz BiH – on za RTL demantira te informacije: 'U Međugorju sam'

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Priča je išla u smjeru da je po Zdravka došao brat Zoran i da su otišli u Ujedinjene Arapske Emirate. Mamić to demantira

14.11.2018.
18:25
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Zdravko Mamić navodno je pobjegao iz Međugorja u Ujedinjene Arapske Emirate. 

Naime, kako doznaje Dnevnik.ba, nakon što je doznao da bi ga BiH mogla izručiti Hrvatskoj pošto je Vrhovni sud uvažio žalbu USKOK-a, koji je zatražio istražni zatvor za njega, po Mamića je danas došao brat Zoran Mamić i zajedno su otišli u Ujedinjene Arapske Emirate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Mamić je dan prije presude na Županijskom sudu u Osijeku došao u BiH kako bi izbjegao zatvorsku kaznu, a otada je uglavnom boravio u međugorskom hotelu Villa Regina.

Kontaktirali smo odvjetnika braće Mamić Veljka Miljevića, no on nam nije mogao potvrditi ovu informaciju. U izjavi za portal Vijesti.hr odvjetnik Miljević dodao je da se sa Zdravkom Mamićem zadnji put čuo danas između 11 i 11:15 i kako je u tom periodu g. Mamić bio u Međugorju, odnosno u Vili Regina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu smo se čuli i sa Zdravkom Mamićem, koji je za RTL izjavio kako je u Međugorju.

Inače, UAE jedna je od rijetkih država s kojom Hrvatska nema sporazum o izručenju zločinaca, stoga bi Zdravku mogla predstavljati idealno utočište. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo