ironična objava / Mate Rimac objavom na svom Facebooku ismijao kritičare: 'Da, uspjeli smo skupiti 100 statista i poduplati ih u fotošopu'

Image
Foto: Facebook

Mate Rimac je danas objavio fotografiju svih zaposlenika Rimac Automobila uz satirični tekst kojim ismijava sve one koji su tvrdili kako je priča oko Rimac Automobila izmišljena

6.3.2017.
14:36
Facebook
VOYO logo

Mate Rimac je na svom Facebook profilu danas objavio fotografiju svih zaposlenika Rimac Automobila i četiri vozila iz njihove proizvodnje. Usto je napisao poruku u kojoj ismijava sve koji tvrde kako je priča oko Rimac Automobila izmišljena. 

Podsjetimo, nedavno je proizvođač automobila Aston Martin objavio kako će baterijski set za njihov model AM-RB 001 isporučivati upravo Rimac Automobili što je veliko priznanje u automobilskoj industriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

"Da, uspjeli smo skupiti 100 statista i poduplati ih u fotošopu. Ostalih 50 su potplaćeni domari, čistačice i studenti koji glume da nešto rade. Također su ovdje i nepostojeći auti za nepostojeće kupce – samo šteta što nismo mogli staviti u sliku sve što se unutra radi – ali svi ionako dobro znaju da je to jedno veliko ništa - prodavanje magle."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak je pisao na engleskom jeziku, a napisao je kako je u šest godina od "naivnog klinca iz garaže" dogurao do tima od preko 250 ljudi koji sudjeluju u kreiranju promjena u autoindustriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo