Oglas za posao /

Maštate o životu među bogatašima? Ako se prijavite na ovaj oglas, možete preseliti u luksuzni apartman - no uz jedan uvjet

Image
Foto: Thinkstock

Ukoliko sanjate o bogatstvu i željeli biste iskusiti jedan dan života na visokoj nozi, jedna obitelj iz New Yorka ima priliku za vas

20.12.2017.
18:18
Thinkstock
VOYO logo

Naime, par iz elitne njujorške četvrti Upper East Side putem stranice Hire Society traži kućepazitelja koji će nadgledati i pomagati u obavljanju kućanskih poslova u jednoj od njihovih rezidencija, kojoj će biti osiguran i luksuzni smještaj. Godišnja plaća za ovakav posao broji se u desecima tisuća dolara, a radno vrijeme je od 9 do 17 sati od ponedjeljka do petka. 

Potrebno je imati minimalno tri godine iskustva rada u privatnim domovima, iznimne organizacijske sposobnosti te psihičku i fizičku spremnost zbog svakodnevnog penjanja uz stepenice i podizanja teških paketa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od kandidata se očekuju brojne vještine i odgovornosti, a među ostalima i mogućnost čišćenja kuće muzejske kvalitete koja obiluje zahtjevnim i posebnim povrišinama, kupovina namirnica i osiguravanje da su sve namirnice uvijek dostupne, pranje, peglanje i slaganje odjeće, ručnika i ostalih komada, organiziranje garderobe i ostali. 

Potrebno je poznavanje njujorškog sustava podzemne željeznice i svakodnevnog prijevoza jer pozicija zahtijeva stalnu aktivnost i izvan kuće. Budući da je u pitanju obitelj koja ima bogat društveni život i često organizira zabave i okupljanja, od kandidata traže i niz vještina kojima će pridonijeti sveukupnom zadovoljstvu gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo