MASKIRANA RAZBOJNICA POKUŠALA OPLJAČKATI BANKU U ISTRI: / U djelatnicu uperila plastični pištolj, a ona ju zaključala!

Image

Općinsko državno odvjetništvo u Puli ispitalo je 34-godišnjakinju koja je 14. prosinca pokušala opljačkati banku u Potpićinu, objavio je DORH.

16.12.2016.
21:51
VOYO logo

Nakon što je Policijska uprava istarska podnijela kaznenu prijavu protiv 34-godišnjakinje, ona je danas ispitana, a Općinsko državno odvjetništvo je donijelo rješenje o provođenju istrage.

Pokušaj pljačke plastičnim pištoljem

Naime, ta je žena prekjučer maskirana ušla u poslovnicu jedne banke, gdje je prema djelatnici uperila plastični pištolj i naredila joj neka joj preda novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djelatnica je neprestano govorila kako novca nema, no uspjela je stisnuti gumb ispod pulta kojim se automatski zaključavaju sigurnosna vrata poslovnice. Maskirana razbojnica nastavila je tražiti novac od djelatnice, a ona je telefonom počela zvati nadležne rukovoditelje. Osumnjičena je tada pokušala izaći iz poslovnice, no nije to uspjela zbog zaključanih vrata, skočila je na pult i ponovno uperila pištolj u djelatnicu. Ona joj je potom otključala vrata, a maskirana je žena pobjegla ne uzevši novac po koji je došla.

'Protiv osumnjičenice je naložena mjera opreza obaveznog redovitog javljanja određenoj osobi ili državnom tijelu iz čl. 98. st. 2. toč. 3. Zakona o kaznenom postupku, i to dežurnom policijskom službeniku svakih sedam dana', priopćio je DORH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo