KONCERTI ZA DJECU I ODRASLE / Marko Brecelj iz kultnih Buldožera svoje će kreativno ludilo ponovno predstaviti Zagrebu

Image
Foto: Promo fotografije

U 18 sati na rasporedu je nastup imenovan "Publici budućnosti“ (oko 60 minuta), namijenjen ponajprije djeci, a u 21 sat kreće priredba „U penziji“ koja će trajati dvostruko duže i namijenjena je prvenstveno starijima od 16 godina, publici prošlosti i sadašnjosti

1.3.2016.
9:18
Promo fotografije
VOYO logo

Marko Brecelj, pjevač kultne slovenske rock grupe Buldožer, ove će subote (5. ožujka) održati dva koncerta u zagrebačkom MM Centru.

U 18  sati na rasporedu je nastup imenovan "Publici budućnosti“ (oko 60 minuta), namijenjen ponajprije djeci, a u 21 sat kreće priredba „U penziji“ koja će trajati dvostruko duže i namijenjena je prvenstveno starijima od 16 godina, publici prošlosti i sadašnjosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poklonici i znatiželjnici svih uzrasta dobro došli su na oba programa. Ulaz na program „Publici budućnosti“ je besplatan za djecu i njihove roditelje/pratitelje, dok se za odrasle bez djece naplaćuje 15 kuna. Upad na program „U penziji“ stoji 30 kuna.

Kao i obično, Brecelj nam priprema spoj koncerta i svojih osebujnih peformansa pa smo tako unaprijed dobili i program čitave večeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Uvod: predstavljanje, tko sam Marko Brecelj, i što mogu očekivati od kratkog programa; (5 min). s protirokovalnikom (protivrukovaonikom).

2. Akustični kantautor: sjedi na stolcu koji je na stolu, djeca i drugi konzumenti
programa trebaju prići što bliže izvoru zvuka, odnosno nastupajućemu.
Pjesme: „Naše malo dijete“, „Biosi“, „Parada“ (s video projekcijom prijevoda).
Sve pjesme izvest ću s 30 do 60 sekundnim objašnjenjima. (10 min).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Žicanje: performirano predavanje o žici, demonstracija rezanja žice, odnosno
proizvodnje turističkih suvenira i pokušaj izvođenja škole dodirivanja i rezanja.
(10 min).

4. Elektroakustični kantautor: stoji na podu među zvučnicima, pjeva u mikrofon, iza njega pojačalo na stolcu. Pjesme: „Trotoari“, „Radojka“ (s video projekcijom nadnatpisa), „Kod Ljube Trovača“. Sve pjesme izvest će se s 30 do 60 sekundnim objašnjenjima. (10 min).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Komentirana video projekcija sa snimanja filma „Brojanje u jesen“ („Štetje v jeseni“, izveden 15. prosinca 2015.). (5 min).

6. „Svuda ljudi, svuda zastave“, otpjevanootplesana bjelačka duhovna pjesma s mikrofonom bubicom. (3 min).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7. Škola aplauza Zlatnog doba: uključuje grupno puhanje balona zlatne boje i nešto (vidjet ćete što) s EU NATO žicom. (5 min).

8. Aplauz Zlatnog doba (najviše 5 sekundi)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon stanke, večernji dio subotnje prijateljske ofenzive nastavlja se i zaključuje multimedijskom agitkom „U penziji“, namijenjenoj publici sadašnjosti i prošlosti (16+). Sadržaji su slični, ali različiti.

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo