JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE / Mamićev sin spreman na nagodbu? U pitanju je više od 11 milijuna eura. Što će reći Dinamo?

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Klub je nedavno podnio imovinskopravni zahtjev na suđenju Mamićima i tako izjavio da se smatra oštećenim

18.12.2023.
23:38
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Na drugom osječkom suđenju braći Zdravku i Zoranu Mamiću, inicijativu da se nagodi s USKOK-om pokazao je i Zdravkov sin Mario Mamić, nakon što su to prethodno učinili menadžer Nikky Arthur Vuksan i poduzetnik Igor Krota, priznavši krivnju.

Kontakti su, neslužbeno doznaje Večernji list, uspostavljeni, no sada je na potezu Dinamo koji se s najmlađim Mamićem treba dogovoriti oko plana otplate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub je nedavno podnio imovinskopravni zahtjev na suđenju Mamićima i tako izjavio da se smatra oštećenim, nakon što je gotovo čitavo desetljeće to poricao.

Povrat novca u određenom periodu

Dinamo od Zdravka Mamića tako traži 7,311.316 eura, od brata mu Zorana 251.477 eura, a od Zdravkova sina Marija Mamića 11,437.082 eura, što je pojedinačno i najveći iznos. U odnosu na Damira Vrbanovića postavljen je imovinskopravni zahtjev u iznosu od 181.684 eura, u odnosu na Igora Krotu od 97.795 eura te u odnosu na Sandra Stipančića 1,831.436 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko bude proglašen pravomoćno krivim za izvlačenje novca iz Dinama u sklopu zločinačkog udruženja, morat će klubu vratiti taj novac.

Dogovori li se teoretski Mario Mamić s Dinamom kako i kada će vratiti traženih 11,4 milijuna eura, treba potom s tim planom ponovno pokucati na vrata USKOK-a i onda može razgovarati o nagodbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Mamići i naše bizarno susjedstvo: Estetski zahvati, vile i biznis. Ukrali milijune, a od 2015. slučaj nije napredovao

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo