zvijezda srpskih medija /

Mamić: 'Znam sve. Od toga tko je pucao na mene, do toga tko je naručio taj čin'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Na pitanje o tome koliko su puta pucali na njega i pripremali njegovu otmicu, Mamić je kazao kako mu je glava bila sto puta u torbi

15.10.2018.
17:32
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Zdravko Mamić u velikom intervjuu za Alo progovorio je osvojim problemima sa zakonom te bjegu iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu. "Mislim da me do ovdje dovela 'Božja ruka'. Kao vjernik ne mogu drugačije objasniti da sam došao u ovako malo mjesto. Tu sam bliže Bogu, ovdje je sve Božje... 

Crkva mi je na 50 metara od hotela u kojem sam smješten, blizu sam i mjesta gdje se ukazala Gospa. Oko mene su vjerski objekti, hodočasnici, okružen sam fratrima, svećenicima, laicima. Dobar dio dana provodim u molitvama, a u tom obraćanju Bogu molim se i za svoje neprijatelje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Međugorju sam pronašao neviđenu snagu jer kad bih spustio sve to što mi se događa na razumijevanje ljudskog mozga, skrenuo bih s pameti. Vi biste sada razgovarali s lešom", kazao je Mamić.

'Ne smiju mi se javiti'

Na pitanje o tome koliko su puta pucali na njega i pripremali njegovu otmicu, Mamić je kazao kako mu je glava bila sto puta u torbi. "Prijetili su mi često nezadovoljni navijači, ali su mi prije godinu dana pucali u nogu, iz nogometnih razloga. Znam sve. Od toga tko je izveo, do toga tko je naručio taj čin", kazao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je i kako ima ljude koji brinu o njegovoj sigurnosti, a riječ je o jednoj zaštitarskoj agenciji koja je specijalizirana za čuvanje osoba. Komentirao je i navode da mu se ne javlja nitko iz hrvatske reprezentacije te kazao kako razumije igrače jer mu se ne smiju javiti.

Tvrdi kako se nije čuo niti s Lukom Modrićem nakon što je proglašen za najboljeg igrača svijeta i Europe. "Nije okrenuo telefon, ali razumijem ga. On je neviđeni sportaš i čudesan čovjek. U ovom je trenutku izabrao šutnju. To i je pravi Luka Modrić, on govori na terenu. On zna da se ja veselim njegovim nagradama", kazao je Mamić za Alo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo