zapljena u korist države /

Mamić je pobjegao, no ne i njegove pare - evo bez čega bi mogao ostati

Mamić je i prije nepravomoćne presude pobjegao u inozemstvo, no nisu pobjegli i njegovi novci. Sud je odmah izdao nalog da mu se u korist države zaplijene brojne vrijedne stvari

6.6.2018.
22:40
VOYO logo

Mamić je pobjegao od hrvatskog pravosuđa, ali nisu stigle pobjeći i njegove pare koje su blokirane još od početka istrage. 

Sud odmah izdao nalog da mu se u korist države zaplijeni: 59 milijuna kuna, koje na svojim računima imaju on, njegova supruga i kćer. Potom mu se oduzimaju dva luksuzna stana s dvije garaže na Cvjetnom trgu u Zagrebu ukupno vrijedni oko 9,3 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Vijesti.hr

Imovina Mamićevih

>>Potvrđene optužnice Modriću i Lovrenu - kako će se presuda Mamiću odraziti na njih?

>>BREAKING Zdravko Mamić osuđen u Osijeku: čeka ga 6 i pol godina zatvora i oduzeta mu je imovina!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduzimaju se i stan i zgrada na Radničkoj cesti u vlasništvu Vanje Horvat, bivše Zoranove supruge, vrijedni 3,3 milijuna kuna te još neke nekretnine poput dviju šuma, građevinskih zemljišta, livade, a od pokretnina brodica od 1,6 milijuna kuna, automobil Bentley od 870.000 kn i Audi od 374.000 kuna. 

Naglo je danas osiromašio i brat Zoran Mamić. Njemu se s računa oduzima 28,4 milijuna kuna te 6.200 eura i Land Rover supruge Ane Mamić od 210.000 kuna.

Image
Foto: Vijesti.hr

Imovina Mamićevih

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo