Poslovna utrka / Magenta 1 B2B Run: Treće izdanje najmasovnijega poslovnog eventa u Hrvatskoj u četiri grada okupit će više od pet tisuća trkača

Image
Foto: PR fotografije

Magenta 1 B2B Run u poslovnoj zajednici prepoznat je kao idealno događanje za aktivno druženje zaposlenika hrvatskih kompanija, a ovogodišnje izdanje starta 18. svibnja u Splitu

16.2.2017.
10:26
PR fotografije
VOYO logo

MAGENTA 1 B2B RUN, popularno događanje koje se proteklih godina nametnulo i kao najmasovnije okupljanje zaposlenika hrvatskih tvrtki, ove će se godine održati po treći put. Očekuje se da će ovogodišnje izdanje u četiri hrvatska grada ukupno okupiti više od pet tisuća trkača MAGENTA 1 B2B RUN  starta u Splitu 18. svibnja, nakon čega slijede utrke u Rijeci i Osijeku (1. i 29. lipnja), dok je završno i najveće okupljanje planirano u Zagrebu 14. rujna.

Image
Foto: PR fotografije

Poslovna utrka MAGENTA 1 B2B RUN namijenjena je svim zaposlenicima trgovačkih društava prijavljenih na području Hrvatske, a prošle godine u njoj je sudjelovalo više od četiri tisuća trkača iz više od tristo hrvatskih kompanija čime je opravdan status najpopularnijega poslovnog događanja u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

„Temeljna ideja i glavni cilj ovog, sada već prepoznatljivog poslovnog događanja je, prije svega, poticanje, umrežavanje i bolja suradnja između zaposlenika različitih kompanija. Velik odaziv i broj sudionika u protekle dvije godine dokazao je da se radi o sjajnom alatu za unaprjeđenje poslovne kulture u tvrtkama jer MAGENTA 1 B2B RUN pospješuje međusobnu komunikaciju i osjećaj zajedništva među zaposlenicima“, izjavila je Dijana Vetturelli, inicijatorica MAGENTA 1 B2B RUN-a.

Image
Foto: PR fotografije

Partner utrke je Hrvatski Telekom koji je, kao i prošle godine, prepoznao širi značaj ovog projekta, pogotovo u području internih komunikacija, a velik broj njihovih zaposlenika i ove će godine trčati u sva četiri uključena grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

„Hrvatski Telekom oduvijek je bio tvrtka koja je poticala bavljenje sportskim aktivnostima koje pozitivno utječu na zadovoljstvo zaposlenika, ali i šire društvene zajednice. Neprestano se trudimo biti najbolje mjesto za profesionalni, ali i osobni, rast i razvoj naših zaposlenika kako bi oni u potpunosti realizirali svoje potencijale, a MAGENTA 1 B2B RUN nam upravo to omogućuje, istaknula je Marija Felkel, članica Uprave HT-a za ljudske resurse.

Image
Foto: PR fotografije

Suorganizator ovogodišnjeg izdanja MAGENTA 1 B2B RUN-a je i agencija 404 čiji zaposlenici i sami sudjeluju u ovom događanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Još od samih početaka sudjelujemo u ovom jedinstvenom događanju u Hrvatskoj.  Malo istraživanje o sportskim navikama koje smo nedavno proveli unutar agencije, pokazalo je da se oko 85 posto naših zaposlenika bavi fizičkom aktivnošću, a gotovo polovica njih to radi više od tri puta tjedno. Kao rekreativna trkačica, mislim da je B2B RUN uistinu izvrsna prilika za poticanje zdravog načina života, rješavanje svakodnevnog stresa te druženje s kolegama iz različitih tvrtki“, izjavila je Martina Pintarić iz agencije 404.

Image
Foto: PR fotografije

Ambasador utrke Bojan Mušćet osvrnuo se i na dosadašnja izdanja ovog popularnog poslovnog događanja: „Lani je s nama trčalo preko četiri tisuće ljudi, od toga tristotinjak kolega iz HT-a. Ove godine bit će nas još više, preko pet tisuća u sva četiri grada što me veseli jer smo uspjeli potaknuti ljude da se aktiviraju i krenu sa zdravim navikama što nam je svima i glavni cilj. Stoga i ovim putem još jednom pozivam sve one koji nam se još nisu pridružili da potrče s nama i dožive jedno sjajno iskustvo.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Na ovogodišnji MAGENTA 1 B2B RUN,  prijaviti se možete već danas i to putem službene web stranice: https://www.b2brun.hr/

FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo