NE IDE BEZ STRESA / Macron čestitao Plenkoviću, Milanović u Čileu: 'Tko nije spreman na stres neka i ne ustaje iz kreveta'

Utakmicu je pratio i premijer Andrej Plenković koji je danas sudjelovao na vrhu skupine EU MED-9 u Alicanteu, u Španjolskoj

9.12.2022.
21:12
VOYO logo

Nogometaši Hrvatske priredili su senzaciju i nakon jedanaesteraca 5-3 (1-1, 0-0) izbacili peterostrukog svjetskog prvaka s prvenstva. Utakmicu je budnim okom pratio cijeli svijet. Navijalo se na tribinama u Kataru i u cijeloj Hrvatskoj.

Utakmicu je pratio i premijer Andrej Plenković koji je danas sudjelovao na vrhu skupine EU MED-9 u Alicanteu, u Španjolskoj. EU MED skupinu, kojoj se Hrvatska zajedno sa Slovenijom pridružila u rujnu 2021. na sastanku na vrhu u Ateni, čini devet mediteranskih i južnih zemalja članica Europske unije – Cipar, Francuska, Grčka, Hrvatska, Italija, Malta, Portugal, Slovenija i Španjolska. Nakon pobjede premijer Plenković bio je vidno sretan i euforičan. Čestitali su mu svi čelnici pa čak i francuski predsjednik Emmanuel Macron.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanović u Čileu

A hrvatski je predsjednik Zoran Milanović utakmicu gledao u Čileu gdje je na službenom putu. Utakmicu je pratio s 50-ak Čileanaca u hrvatskom domu Sokol. "Velika je pobjeda. Brazil mi je do sad odavao dojam najjače momčadi. Mi smo ih uspjeli svesti na njihovu i oni nas na našu mjeru što znači da je sve bilo jako ravnopravno", kazao je Milanović.

Prokomentirao je dramu u završnici bez koje Vatreni očito ne mogu. "Tko nije spreman na stres neka i ne ustaje iz kreveta", poručio je predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike