OTVORENA RIJEČKA CRUISING-SEZONA / Luksuzni 'Silver Cloud' predahnuo u Rijeci na putu do Venecije

Image
Foto: Grad Rijeka

Silver Cloud, brod kompanije Silversea Cruises uplovio je u riječku luku u podne, a njegovi putnici mogu razgledati Rijeku negdje do 20 sati kada brod kreće na daljnje putovanje

4.5.2016.
13:38
Grad Rijeka
VOYO logo

Riječka cruising-sezona započela je danas dolaskom cruisera Silver Cloud kompanije Silversea Cruises koji je pri kraju svog šestodnevnog krstarenja Mediteranom na ruti Civitavecchia-Venecija. Silver Cloud privremeno se vezao na Pomorskom putničkom terminalu na riječkom lukobranu. Brod pripada brodarskoj kompaniji Silversea koja je ove godine prvi puta uvrstila i riječku luku u svoj itinerar.

Brod Silver Cloud dugačak je 156 metara, širok 21 metar, a može ugostiti 296 putnika o kojima brinu čak 222 člana posade. Na raskošnom plovilu svaki putnik za sebe u prosjeku ima 47 kvadratnih metara prostora!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S tako velikom kvadraturom za ne toliko veliki broj putnika, jasno je da je osnovni koncept plovila – pružiti što više prostora i luksuza svakom putniku. Tehnološki također napredan, brod je dizajniran kako bi mogao prelaziti oceanska prostranstva, ali i zalaziti u rukavce rijeka i skrivene luke s ne tako dubokim gazom.

Više pročitajte na portalu Riječan.in.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo