Kilometarske kolone na cestama

Sezona godišnjih odmora u punom je jeku. Dokazuju to informacije o pojačanom prometu na autocesti A1, na dionici Zagreb-Bosiljevo, u oba smjera.

6.7.2013.
15:38
VOYO logo

Stalno je pojačan promet na autocesti A1, na dionici Zagreb-Bosiljevo, u oba smjera, a za izlazak s autoceste A 1 u Lučkom čeka se u koloni. Oko 15 sati bila je duga pet kilometara.

Zbog gužve na izlazu s autoceste A2 Zagreb-Macelj, na naplati Trakošćan kolona je u 15 sati bila oko 1 kilometar, pa se vozila, da ne stoje u tunelu, povremeno zaustavljaju ispred tunela Frukov Krč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putnički promet pojačan je u oba smjera na graničnim prijelazima Macelj, Kaštel i Plovanija. Na graničnim prijelazima sa BiH za ulazak se čeka oko 1 sat na Metkoviću i Aržanu, na izlasku na Staroj Gradiški oko 40 minuta, a na Slavonskom Brodu i Kamenskom oko 30 minuta.

Gužve i u nedjelju

I sutra se očekuje pojačan promet u poslijepodnevnim satima u smjeru unutrašnjosti, odnosno sjevera. Posebice će se gust promet osjetiti na autocesti A1, na prilazima naplatnim kućicama u Lučkom i na A3, kod Ježeva, te na A2 Zagreb-Macelj, od Jankomira do Zaprešića i na naplati Trakošćan. Povremeno, vrlo gust promet očekuje se na Istarskom ipsilonu te na Jadranskoj magistrali (D8), posebice od Omiša do Kaštela i Ličkoj magistrali (D1), uglavnom od Korenice do Karlovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo