Francuzi na Španjolce / Luc Abalo: 'Da nismo igrali ozbiljno izgubili bismo, očekivali smo da bi se Hrvatska mogla vratiti, ali nismo paničarili'

Image
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

'Cijelo vrijeme smo osjećali pritisak. Ali koncentrirali smo se na sebe. Nismo paničarili', ističe Luc Abalo nakon utakmice

24.1.2018.
23:12
Dalibor Urukalović/PIXSELL
VOYO logo

Da Norveška nije dobila Švedsku, Francuska bi još uvijek bila u opasnoj zoni u kojoj bi trebala pobjedu za siguran prolazak u polufinale. "Očekivali smo da će nam utakmica biti ili ne biti, odnosno da će Švedska pobijediti. Mogli smo izgubiti da nismo igrali ozbiljno. Pokušavali smo igrati brzo, držati visok ritam", kazao nam je Luc Abalo, francusko desno krilo nakon utakmice.

Koliki je bio pritisak pri koncu utakmice, kada se Hrvatska približila na samo jedan gol razlike? Cijelo vrijeme smo osjećali pritisak. Ali koncentrirali smo se na sebe. Nismo paničarili. Očekivali smo hrvatski povratak, oni su imali puno uspona i padova u igri. Nakon lošeg prvog dijela znali smo da će u drugom biti bolji", kazao nam je Abalo nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska u polufinalu ide na Španjolsku, dok će skandinavski dvoboj igrati Švedska i Danska. Utakmice se igraju u petak. Prije polufinala Hrvatska će igrati za peto mjesto protiv Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo