ralje dugovanja / Lista poreznih dužnika u Karlovačkoj županiji – na vrhu posrnuli DIP d.d., tu su i četiri sportska kluba

Image

Iako je Ministarstvo financija objavilo da se dugovi fizičkih i pravnih osoba s liste dužnika polako smanjuju, u Karlovačkoj županiji su od njezine objave u samom vrhu isti poslovni subjekti.

25.4.2016.
10:22
VOYO logo

Među deset najvećih poreznih dužnika u Karlovačkoj županiji i dalje se nalaze dva sportska kluba. Uz NK Karlovac koji je s dugom od 5,7 milijuna kuna prije mjesec i pol i formalno ugašen, tu je i Hrvatski rukometni klub Karlovac. Rukometaši su u blokadi već duže vrijeme, a ukupan iznos duga prema evidenciji Porezne uprave iznosi milijun i 843 tisuće kuna.

Iako je Ministarstvo financija objavilo da se dugovi fizičkih i pravnih osoba s liste dužnika polako smanjuju, u Karlovačkoj županiji su od njezine objave u samom vrhu isti poslovni subjekti. Neslavan vrh drži DIP d.d. u stečaju s poreznim dugom od 18,2 milijuna kuna od čega se čak 14 milijuna odnosi na doprinose za obvezna osiguranja radnika. Iz ralja dugovanja u postupku predstečajne nagodbe uspio se spasiti Adriadiesel koji je do nedavno također bio na listi, a više ga tu nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na KAportalu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo