imamo detalje slučaja /

Kvartovski slučaj postao nacionalni interes: stara lokacija autobusne stanice premještena jer je smetala Dariju Srni kada boravi u Zagrebu!

U zagrebačkoj podsljemenskoj zoni izmještena autobusna stanica digla je buru i to jer je stara lokacija navodno smetala proslavljenom hrvatskom sportašu Dariju Srnu kada boravi u Zagrebu

5.9.2017.
19:02
VOYO logo

U mirnoj zagrebačkoj ulici Gornje Prekrižje nalazi se vila Darija Srne. Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije pisao je gradskoj upravi da mu smeta buka od autobusa, a potom su iz gradskog ured za promet odlučili jednostavno izbrisati stanicu ispred njegove kuće i izmjestiti je niže niz ulicu.

Srninim susjedima je zasmetalo što su neki jednakiji od drugih te su navodno pokrenuli peticiju. Traže od grada da se stanica vrati na staro mjesto. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li istina da je izmještena zbog pisma Darija Srne koji se požalio da mu autobusna stanica smeta, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kazao je: "Hvala vam na povijesnom pitanju, ali stvarno ne znam. Ima nešto što i gradonačelnik ne zna".

Bandićev pročelnik za promet objašnjava da je sve napravljeno u suradnji s policijom i ZET-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autobusno stajalište u ulici Gornje Prekrižje uspostavljeno je temeljem održanog komisijskog očevida. Zaključeno je da postojeća lokacija ne zadovoljava prometno – tehničke uvjete i sigurnost putnika. 

Inače, u toj podsljemenskoj ulici smještene su brojna veleposlanstva, strane rezidencije i njihovi djelatnici.

Pa je tako Dario Srna, čini se, i u mirovini kao i u nogometnoj karijeri, popularniji i prihvaćeniji kod internacionalne publike, dok je ona domaća – standardno osjetljiva na privilegirane pojedince.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo