popularni kulinarski show / Kulinarski obračun vrijedan 100.000 dolara u uzbudljivom showu “Moja je kuhinja najbolja”

Image
Foto: PR fotografije

Nakon pet izrazito uspješnih sezona u Australiji, kulinarski show “Moja je kuhinja najbolja” prvi put odlazi i na Novi Zeland.

29.8.2016.
16:09
PR fotografije
VOYO logo

U zemlji impresivne prirode – prostranih nizina i vulkanskih visočja, ovaj show će suprostaviti parove amaterskih kuhara od kojih će oni najbolji osvojiti vrijednu novčanu nagradu od čak 100.000 dolara! “Moja je kuhinja najbolja” biti će premijerno prikazana 1. rujna, a nadalje će gledatelji moći pratiti show svakog četvrtka u 13:00 h na kanalu 24 kitchen.

Image
Foto: PR fotografije

Zahvaljujući idealnoj klimi i obilju različitih namirnica, novozelandska je kuhinja - kuhinja tisuću okusa. Tako će ambiciozni amaterski kuhari morati impresionirati žiri svojim kuharskim umijećem koristeći lokalne namirnice u svojim jelima. Natjecatelji će također morati i svoje domove pretvoriti u svjetski poznate restorane, te pod pritiskom vremena pripremiti vrhunsku večeru koja će zadovoljiti istančana nepca strogog žirija, ali i njihovih protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Žiri ovog kulinarskog showa čine: Ben Bayly, glavni kuhar restorana The Grove and Baduzzi kojeg je časopis Cuisine Magazine 2014. godine proglasio kuharom godine, te Gareth Stewart, glavni kuhar restorana Soul Bar and Bistro. U kulinarskom showu “Moja je kuhinja najbolja” nema mjesta pogreškama, a natjecateljima izazovi iznenađenja nimalo neće olakšati posao. Kuhinja protiv kuhinje uz puno dobre zabave, prava je poslastica za sve one koji uživaju u spoju inovativnih i tradicionalnih recepata začinjene sa puno natjecateljskog duha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike