priveli ih /

Mučna deložacija na Črnomercu privedena kraju: Pernara i Sinčića odvela policija

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Deložacija na Črnomercu privedena je kraju, a privedeni su i zastupnici Živog zida

6.6.2017.
15:32
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo
Image

Dramatična deložacija na Črnomercu

Image

Dramatična deložacija na Črnomercu

Na zagrebačkom se Črnomercu danas odvijala deložacija obitelji Štrok, a aktivisti Živog zida izašli su na teren te pokušali spriječiti deložiranje Štrokovih iz njihove obiteljske kuće. Velik broj policajaca pokušavao se probiti do obitelji Štrok, a aktivisti Živog zida sprječavali su to parkiranim automobilima ispred zgrade, kao i svojim tijelima.

Kako piše na Facebook stranicama Živog zida, odvoženje vozila vršio je Zagrebparking. U jednom trenutku, došlo je do intevencije hitne pomoći te je jedna osoba, koju su policajci pokušali izvući iz grupe koja tijelima brani ulaz u kuću, odvezena na nosilima u vozilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je privela saborskog zastupnika Branimira Bunjca, a kasnije i Ivana Pernara koji je na svom Facebook profilu istaknuo kako je posljednji "pao" Ivan Vilibor Sinčić. Pernar je kasnije napisao kako su svjesni da su se danas odvijale još dvije deložacije i ostavio dojam žaljenja što Živi zid tamo nije mogao intervenirati.

"Samo danas su se dogodile 2 deložacije za koje smo znali (ZG i Motovun) i jedna u Rijeci za koju smo saznali tek kad je bila u tijeku od neposrednih očevidaca. Koliko ih je bilo još ne znamo, ali malo je vjerojatno da su to bile jedine", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo