Kosor se okreće izbornom programu Franje Tuđmana

9.10.2011.
20:10
VOYO logo

''U obranu nacionalnih intreresa uključit ćemo sve domoljube, sve one koji misle hrvatski i za Hrvatsku'', rekla je premijerka Jadranka Kosor te je na Saboru HDZ-a za 6. izbornu jedinicu u Velikoj Gorici pozvala sve koji tako misle da im se priključe u izbornoj pobjedi.

Dodavši kako su HDZ i ona osobno u posljednje dvije godine bili izvrgnuti mnogim uvredama i poniženjima, predsjednica HDZ-a naglasila je kako će na to odgovoriti: ''Mi se vas ne bojimo! Jer imamo srce i ljubav za Hrvatsku, jedinu domovinu. Jer je HDZ utemeljio čovjek, dr. Franjo Tuđman, koji je Hrvatsku ljubio iznad svega''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Domoljublje nije izašlo iz mode'

Ocijenila je kako je jedan od razloga bezočnih nasrtaja na HDZ i to što je mnogima napokon postalo jasno da su im zauvijek uništili ''san o Jugoslaviji'', pogotovo nakon završetka pregovora za ulazak Hrvatske u EU.

Predsjednica HDZ-a rekla je kako se ta stranka programom Vlade i predloženim programom za parlamentarne izbore okreće izvornom programu HDZ-a koji je utemeljio dr. Franjo Tuđman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Okrećemo se onom što je najvrjednije u tom programu, a to je čuvati domovinu, čuvati Hrvatsku''', rekla je Kosor te istaknula kako domoljublje nije izašlo iz mode te mora biti u svemu što se radi.

'Zagrebački holding je simbol svih simbola'

Osvrnula se i na izjave s predstavljanja programa Kukuriku koalicije u Vukovaru te naglasila kako Hrvatska nije parcela, pišše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na borbu protiv korupcije osvrnuo se predsjednik zagrebačkog HDZ-a Gordan Jandroković rekavši kako je Zagreb simbol načina vladanja SDP-a, HNS-a i njihovih partnera te primjer nepotizma, neznanja, korupcije i zloporabe dužnosti. Dodao je da je Zagrebački holding simbol svih simbola. Predložio je da se te stranke umjesto Kukuriku koalicije nazovu Holding koalicija kako bi svi vidjeli njihov način vladanja.

specijal-201011220227004-Više o temi HDZ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110080151006 arti-201110070042006 arti-201110071001006

FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo