'Kosor nije utopljenik da joj ja pružam ruku'

Šef najjače oporbene stranke Zoran Milanović najavio je kako će na iduće parlamentarne izbore, prema sadašnjim planovima, koalicija stranaka lijevog centra nastupiti zajedno.

6.7.2010.
22:01
VOYO logo

''Vjerujemo da je ovaj put bolje rješenje da zajedno idemo na izbore'', istaknuo je Zoran Milanović, koji tvrdi da je duboko svjestan činjenice da će, osvoji li vlast, odmah na početku morati raditi goleme rezove.

arti-201007050884006''Koalicija stranaka lijevoga centra ne samo da može izvući zemlju iz krize nego je može i voditi. Velike koalicije koje neki sada nude kao moguće rješenje, zapravo se formiraju samo u bezizlaznim situacijama, a ova to nije'', istaknuo je Milanović, koji nije znao odgovoriti kome bi u proračunu uzeo novac, obzirom da nedostaje 7,5 milijardi kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za Novu TV rekao je kako smatra da nitko nema pravi uvid u državne financije izuzev ministra financija Ivana Šukera i ljudi oko njega. Ne namjerava odgovoriti na mobilizacijske pozive premijerke, koja u posljednje vrijeme poziva sve snage u državi da joj pomognu izvući Hrvatsku iz krize.

''Kosor nije utopljenik da bi joj trebalo pružiti ruku, a to nije niti Hrvatska. Ova vlada potrošila je sav kredit', istaknuo je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201007030202006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo