'Kosor mi izgleda kao svjedok pokajnik'

'Uskoro će doći vrijeme kada se predsjednik Ivo Josipović dati mandat za sastavljanje nove hrvatske vlade Zoranu Milanoviću.

28.2.2010.
20:27
VOYO logo

Vrh SDP iskoristio je izbornu konvenciju za Ličko senjsku županiju za orkestrirani napad na HDZ vlast sa sjevera i juga jer su na konvenciju osim Jovanovića došli potpredsjednik SDP Zlatko Komadina, saborski zastupnici Ingrid Antičević Marinović i Luka Denona .

"HDZ vodi zemlju od blagostanja preko banane do bankrota u brodolom koji će biti sličan kao u Grčkoj. Sramotno je da Jadranka Kosor dobiva nagrade za borbu protiv korupcije, ona to kozmetički radi nakon odlaska Ive Sanadera zbog europskih batina i unutar stranački sukoba. Kosor mi izgleda kao svjedok pokajnik", oštar je bio Jovanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Slobodna Dalmacija, na vladajuće je se obrušila i Ingrid Antičević Marinović.

"HDZ je iz domoljubne stranke postao koristoljubna i u usput su nas doveli do smog ruba provalije", izjavila je Antičević Marinović koja je u punim hotelu SDP-ovca primijetila da u Ličko-senjskoj županiji nestaje straha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina rekao je da je Hrvatskoj nužan veliki gospodarski zaokret. Kazao je kako banke u Hrvatskoj u stranom vlasništvu svojim tvrtkama daju kredite u kojima su kamate upola manje nego one što daju našim tvrtkama. Zaključio je kako su privremeni izbori najbolje rješenje za Hrvatsku.

Prethodni članci:

arti-201002270167006 arti-201002220601006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo