BITKA ZA VAŽNU POBJEDU / Kosor: HDZ sprema pravo razočaranje protivnicima!

Image
Foto: PIXSELL

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor pozvala je sa središnjeg skupa za VII. izbornu jedinicu, održanog u Karlovcu, birače da daju svoj glas HDZ-u jer o tome, poručila je, ovisi sudbina Hrvatske u iduće četiri godine i dugoročno.

25.11.2011.
7:20
PIXSELL
VOYO logo

KARLOVAC - "Ne posustajmo, budimo odlučni, izađimo na izbore i glasujmo za HDZ", rekla je Kosor. Zatražila je puni angažman članstva, simpatizera i birača i pozvala da u što većem broju izađu na izbore.

Najavila je izbornu pobjedu koju će, rekla je, posvetiti utemeljitelju stranke i prvom hrvatskom predsjedniku, dr. FranjiTuđmanu, i svim braniteljima koji su dali živote za samostalnu, slobodnu i europsku Hrvatsku. Poručila je da nikada neće dopustiti da se u pitanje dovedu zasluge dr. Tuđmana u uspostavi i obrani Hrvatske unatoč, kako je rekla, medijskoj kampanji koja se vodi ovih dana.

Izrazila je uvjerenost da će HDZ na izborima 4. prosinca prirediti veliko iznenađenje i razočaranje svojim političkim protivnicima, koji su, kako je rekla, već proslavili pobjedu i podijelili ministarske fotelje.

Napomenuvši da je predsjednik HNS-a RadimirČačić rekao ovih dana da su bolesni oni koji ne glasuju za lijevu koaliciju, predsjednica HDZ-a poručila da će svi koji glasuju za HDZ pokazati da su i te kako zdravi i da pršte od zdravlja.

Kosor je nadalje ustvrdila da lijeva koalicija nije predstavila program jer imaju različito mišljenje o istim stvarima i pritom navela opasnost od rasprodaje HEP-a i nacionalnog bogatstva te davanje autocesta u koncesiju. Dovest će MMF i uvesti porez na imovinu, a HDZ to ne namjerava, rekla je. U pristupnim pregovorima EU oporba nije dala nikakav doprinos već ih je otežavala izbjegavajući u Saboru dati potporu ključnim zakonima, kazala je.

HDZ je prošao puno teških trenutaka, najjači je kad je najteže, istaknula je Kosor dodavši da je ponovna HDZ-ova pobjeda važna i zbog nastavka borbe protiv kriminala i korupcije koja treba biti sveobuhvatna i u kojoj neće biti nedodirljivih.

Nazočnima se obratila i prva na HDZ-ovoj listi u VII. izbornoj jedinici, ministrica financija MartinaDalić, koja je naglasila da je vlada Jadranke Kosor osigurala stabilnost javnih financija u vrlo teškim uvjetima globalne ekonomske krize te podsjetila da nisu kasnile plaće i mirovine. Neće ni ubuduće dobije li HDZ većinsku potporu, poručila je Dalić naglasivši da HDZ ima snagu, odlučnost, program i viziju.

Nazočnima su se obratili i župan i predsjednik županijskog HDZ-ova Ivan Vučić i karlovački gradonačelnik i predsjednik gradskog HDZ-a Damir Jelić, obojica na listi u VII. izbornoj jedinici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo