Koprivnica vas poziva na Renesansni festival i dane piva!

Image
Foto: RTL

Carlsberg Croatia i Turistička zajednica Grada Koprivnice pozivaju na Renesansni festival i tradicionalni Dan otvorenih vrata pivovare. Za posjetitelje iz Zagreba osiguran je besplatan prijevoz Pan Renesansnim vlakom koji s Glavnog kolodvora kreće u subotu, 31. Kolovoza.

16.8.2013.
10:00
RTL
VOYO logo

Jedna od ekološki najnaprednijih pivovara u ovom dijelu Europe i ove će godine ugostiti Koprivničance i njihove goste na Danu otvorenih vrata Carlsberga Croatia koji će se održati u subotu, 31. kolovoza i to već tradicionalno povodom Renesansnog festivala koji je ove godine kao središnju temu odabrao pivarstvo.

Besplatan Pan Renesansni vlak kreće s glavnog zagrebačkog kolodvora u subotu, 31. kolovoza u 10.32, s povratkom u večernjim satima.

Cjelodnevni program uključuje organizirane ture po pogonima pivovare uz stručno vodstvo pivarskih majstora Carlsberga Croatia uz zakusku i Pan osvježenje. Nakon posjeta pivovari osiguran je prijevoz na koprivničke bedeme gdje se druženje i zabava nastavljaju uz bogat program Renesansnog festivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL



Već šestu godinu za redom, Carlsberg Croatia sa svojim brendom Pan podržava i sudjeluje u Renesansnom festivalu omogućavajući ujedno gostima festivala i organizirani posjet pivovari i upoznavanje s procesom proizvodnje piva.

PAN RENESANSNI VLAK IZ ZAGREBA – RASPORED 31.08.2013.


10.32 -  PAN RENESANSNI VLAK KREĆE S GLAVNOG KOLODVORA U ZAGREBU ZA KOPRIVNICU  (DOLAZAK U 11.32)
11.42 -  POLAZAK ORGANIZIRANIH  AUTOBUSA SA ŽELJEZNIČKOG KOLODVORA U KOPRIVNICI NA DAN  OTVORENIH VRATA U PIVOVARU CARLSBERG CROATIA
12.00 - POČETAK DANA OTVORENIH VRATA
14.00 - POLAZAK AUTOBUSA IZ PIVOVARE CARLSBERG CROATIA NA RENESANSNI FESTIVAL
20.08 - POLAZAK AUTOBUSA S RENESANSNOG FESTIVALA NA ŽELJEZNIČKI KOLODVOR
21.08 - POLAZAK VLAKA ZA ZAGREB
22.13 - DOLAZAK U ZAGREB
(broj mjesta u vlaku: 300)

Renesansni festival je uvjerljivo najzanimljivija kulturno-povijesna manifestacija na ovim prostorima koja svim posjetiteljima nudi jedinstvenu priliku za povratak u 15. i 16. stoljeće gdje će ih dočekati mnoštvo vitezova i drugih povijesnih likova smještenih u originalno srednjovjekovno naselje. Osim bogate gastronomske ponude i pomno odabrane glazbe, posjetitelji će se upoznati i sa srednjovjekovnim procesima proizvodnje piva koje će naposljetku moći i kušati. Višegodišnjim aktivnim sudjelovanjem i uspješnom suradnjom, Carlsberg Croatia sadržajno obogaćuje festival te potvrđuje stoljetnu tradiciju koprivničkog pivarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo