Pozvao ga Bandić /

Kontroverzni srpski poduzetnik, političar, homofob i Arkanov ratni drug Palma dolazi u Zagreb

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Riječ je o intimusu, kontroverznom poduzetniku i stranačkom drugu ratnog zločinca Arkana

2.11.2018.
10:40
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački Gradonačelnik Milan Bandić u službeni posjet Zagrebu pozvao je Dragana Markovića Palmu, bivšeg gradonačelnika Jagodine i sada predsjednika Skupštine Jagodine, grada iz središnje Srbije. 

Riječ je o kontroverznom poduzetniku i stranačkom drugu ratnog zločinca Arkana, čiji se dolazak u Zagreb očekuje danas, 2. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragan Marković prilično je kontroverzna osoba srbijanske političke scene, a s Bandićem će, kako je najavljeno, razgovarati o ekonomskoj, kulturnoj i sportskoj suradnji Srbije i Zagreba, iskustvima na infrastrukturnim projektima i o dovođenju stranih investitora.

Ovim pozivom Palma se pohvalio se na svom Facebook profilu, gdje je objavio službeni poziv Grada Zagreba:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštovani predsjedniče Skupštine grada Jagodine, gospodine Marković Palma, u ime svih Zagrepčana i svoje osobno ime upućujem vam najsrdačnije pozdrave. Nastavno na nedavne razgovore s veleposlanikom Republike Hrvatske Gordanom Bakotom, dopustite mi da iskoristim ovu priliku i pozovem vas u posjet Gradu Zagrebu u vremenu koje najviše odgovara vašim obavezama", stoji u pozivu zagrebačkog gradonačelnika Bandić.

U svojoj političkoj karijeri Palma je surađivao s neosuđenim ratnim zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom, u čijoj je Stranci srpskog jedinstva započeo političku karijeru, a među poznatim kontroverzijama je i dijeljenje novca biračima.

Palma je poznat i po homofobnim izjavama. Svojedobno je rekao kako to nisu ljudska prava,  već bolest, te kako je to "veoma ružno''. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom je intervjuu kazao da voli slušati Cecu te kako nema estradnog umjetnika koji njemu nije pjevao. ''Jedino mi nisu pjevali Beethoven i Chopin jer sam ja bio mali kad su bili popularni'', rekao je Dragan Marković u intevjuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo