u povjerenstvu 20-ak ljudi / Konačno se osniva Povjerenstvo za suočavanje s prošlošću: procurila su i neka imena članova

U sastav Povjerenstva trebali bi ući povjesničari, rektori sveučilišta u Hrvatskoj, pravni stručnjaci te predstavnici udruga i političkih stranaka

27.2.2017.
20:40
VOYO logo

Kako neslužbeno doznaje N1, Vlada će ovaj tjedan osnovati Povjerenstvo za suočavanje s prošlošću. Do sada je navodno obavljen niz razgovora s ljudima koji će biti pozvani u povjerenstvo, a trebalo bi biti osnovano u četvrtak.

Na čelu Povjerenstva trebao bi se naći akademik Zvonko Kusić, predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Osim njega, u povjerenstvu će se naći još 20-ak ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sastav Povjerenstva trebali bi ući povjesničari, rektori sveučilišta u Hrvatskoj, pravni stručnjaci te predstavnici udruga i političkih stranaka.

Iz neslužbenih izvora N1 doznaje da bi članovi Povjerenstva trebali biti i povjesničari Ante Nazor, Hrvoje Klasić i Ivo Lučić, a do četvrtka će se doznati cijeli popis članova Povjerenstva nakon što ga Vlada i službeno predstavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo