Komunalni redari kaznili HDZ jer nisu očistili snijeg

Snijeg koji danima neumorno pada stvorio je strahovito puno problema, a komunalni red u svim gradovima jasno kaže da se pločnici pred zgradama i kućama moraju očistiti.

8.2.2012.
12:32
VOYO logo

Komunalni redari u Požegi počeli su u utorak kažnjavati fizičke i pravne osobe koje ne čiste snijeg pred svojim ulazima, a među prvim kažnjenim pravnim osobama su gradski HDZ, Javno poduzeće Tekija i Tisak.

Kazne iznose 400 kuna za fizičke, 2.500 kuna za pravne osobe i 500 kuna za odgovornu osobu u pravnoj osobi, odnosno u poduzeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama iz Grada Požege do kojih je došao 034portal, poduzeće Tekija je kažnjeno zbog neočišćenog snijega na ulazima u požeška groblja. Po upozorenju, oni su taj prostor sami očistili, dok pred ulazom u prostorije HDZ-a i Tiska snijeg po nalogu komunalnih redara čiste korisnici socijalne pomoći.

Požeški voditelj Tiska najavio je da će se na kaznu žaliti, te je objasnio kako su redari išli u kontrolu ujutro oko 9 sati, a snijeg je padao cijelu noć. S obzirom da njihova tvrtka ima prioritete u radu, nisu stigli odmah po dolasku na posao očistiti snijeg, pa su ih redari zatekli. U požeškom HDZ-u se nitko nije javljao na telefon, pa se nije moglo doći do komentara na odrezanu im kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201012070191004-Vrijeme

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo