Zna kada stati /

Kišić nazvao Čehoka: 'Priznajem poraz!'; Radimir Čačić postaje novi župan

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Ivan Čehok prema prvim neslužbenim rezultatima, nakon obrađenih pola listića ima 68 % glasova, a Kišić 27%

4.6.2017.
20:02
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Odmah po objavi izlaznih anketa, kandidat za varaždinskog gradonačelnika Ivan Čehok bio je vrlo optimističan i čvrsto uvjeren u svoju pobjedu. 

Čini se da je njegov suparnik u drugom krugu lokalnih izbora, Alen Kišić, također istog mišljenja, pa su naše ekipe na terenu zabilježile trenutak kada je nazvao Čehoka i rekao da priznaje poraz. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Čehokovom se stožeru slavilo već po zaprimanju samih izlaznih rezultata, pa je Čehok samouvjereno rekao da ima oko "75% glasova", što je "malo iznad njegovih očekivanja". 

Prvi neslužbeni rezultati su pokazali da je bio možda malo previše optimističan, jer se čini da je prikupio 68% glasova, a Kišić 27%. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje naše novinarke što će učiniti ukoliko pobijedi i za vrijeme dok trajanja mandata dođe do sudske presude, u kakvom će stanju onda ostaviti grad? 

"Ja se ne bi bavio hipotetskim pitanjima, mkene se već nastoji sedam godina zastrašiti na različite načine, tu prije svega mislim na političke protivnike. Bila je prljava kampanja, međutim još jednom velim, možete lažima daleko dogurati, ali poslije nema povratka. Oni su ostali tamo gdje su bili, a mi smo pokazali...moja lista i ja smo pokazali, jer ovo nije samo pobjeda Ivana Čehoka, ovo je pobjeda ove ekipe koje vidite", kazao je Čehok.

Još je jedan povratnik ostvario zavidan rezultat i to u Varaždinskoj županiji - radi se o Radimiru Čačiću koji je osvojio 62 % glasova za mesto župana u Varaždinskoj županiji, dok je njegov suparnik Predrag Štromar osvojio 32%, prema rezultatim nakon obrade pola listića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo